Kontrola pristupa

Evidencija radnog vremena

    Evidencija radnog vremena je zapravo unapređeni oblik kontrole pristupa jer se pored automatizovanog otvaranja vrata vrši i zapis tačnog vremena ulaska i izlaska pa je moguće kasnije napraviti obračun vremena provedenog na radnom mestu, izveštaj o kašnjenjima i ranijim izlascima.

time attendance


Kontrola pristupa

    Kontrola pristupa se može izvesti na više načina: šifom, karticom, otiskom prsta ili prepoznavanjem lica. Na vrata se montira električna brava i odgovarajući čitač koji može biti samostalni ili umrežen u sistem radi centralizovane kontrole svih vrata u objektu. Naravno da to ne moraju biti klasična vrata. Moguće je kontrolisati rampe, klizne kapije, rolo resetke i slično.

vrata


RFID kartice sa štampom

    Tehnikom poseduje termalni printer MAGICARD ENDURO 3E za štampu na RFID i MIFARE karticama. Kod štampanja termo transfer metodom, kartica i ribon se kreću zajedno ispod termalne glave za štampanje. Kako se elementi glave štampača zagrevaju, mastilo se prenosi sa ribona na karticu. Ribon se satoji iz 4 osnovne boje CMYK + zaštitni sloj. Slika je sjajna i postojana. Cena štampe zavisi od broja kartica, personalizacije i boje.

enduro


Možemo ponuditi štampu na RFID karticama po vrlo povoljnim cenama:

Jedna boja (crvena, plava, zelena ili crna) jednostrano           =   60 din
Pun kolor (CMYK) jednostrano, personalizovano                     = 120 din
Blanko RFID kartica 125Khz                                                  =   30 din
Blanko MIFARE kartica 13.56Mhz                                          =   40 din

Automatske parking rampe

Otvaranje na karticu, privezak, sifru, otisak prsta, daljinski upravljač. Automatsko otvaranje preko detektora metala kada se automobil priblizi sa unutrasnje strane. Automatsko spusanje posle nekoliko sekundi. Foto celijska zastita od spuštanja dok je pešak ili auto ispod rampe. Mogućnost mehaničkog oslobađanja ruke i podizanje u slučaju kvara ili nestanka struje.

rampa